Vine ziua copilului

Va sugeram un cadou practic si la moda pentru copilul dumneavoastra : trotineta. Din metal si plastic, argintie sau colorata, cu desene sau fara, in functie de varsta careia i se adreseaza, va face fericit copilul dumneavoastra, mai ales ca se apropie si vacanta, vara este deja instalata, si este si o modalitate de a-si consuma energia. Sunt accesorizate cu frana, claxon, au rotile din silicon, ceea ce le confera rezistenta sporita. Micibucurii.ro va asteapta la cumparaturi!

Suporturile pentru bijuterii- un cadou inedit

Decoratiuni, vaze, cafea, bluze care vi se potrivesc sau nu: nu sunteti satule de astfel de cadouri? Micibucurii.ro va propune un cadou inedit si iesit din monotonie, tineresc si vesel: suportul pentru bijuterii. Unele veti spune: dar eu nu port bijuterii! Sau : sunt prea batrana pentru asa ceva! Ei bine, atunci puteti sa le folositi foarte bine pentru chei! Trebuie doar sa dati dovada de putina fantezie! Mai mici sau mai mari, cu paiete, dantele, pietricele, mai ieftine sau mai scumpe in functie de marime sau marca, ies in evidenta oriunde ar fi asezate! Si unde mai pui ca inelele, bratarile sau lantisoarele vor fi gasite mai repede de catre dumneavoastra. Nu veti mai fi nevoite sa cautati dupa inelul preferat pe bufet, pe birou, in nu stiu ce cutiuta, va va fi la indemana mereu! Asadar, va invitam sa va faceti singura un astfel de cadou, nu sunteti dumneavoastra cea mai importanta persoana?

Cadouri pentru barbati

Fara indoiala, atunci cand este vorba sa alegi un cadou pentru barbati, te afli in dificultate. Poate pentru ca sunt prea putin pretentiosi in comparatie cu femeile. Si de aici, piata obiectelor destinate barbatilor este oarecum limitata in comparatie cu cea destinata femeilor. Micibucurii.ro va propune o gama larga de baruri, suporturi pentru sticle si pahare, care satisface si cele mai pretentioase gusturi, la preturi de bun simt. Le puteti vizualiza in magazin, bineanteles, puteti opta sa si cumparati. Sunt realizate din lemn, iar in sticle puteti turna tuica, coniac, sau orice alta bautura, ca sa le cresteti spectaculozitatea. Nu veti da gres cu un astfel de cadou. Se preteaza a fi asezat in sufragerie, bucatarie, in casa de vacanta, iar efectul va fi maxim cand va veti servi musafirii din sticla frumos realizata accesorizata cu paharele  asortate.

Sa facem cunostinta!

Buna! Suntem echipa Micibucurii.ro. Veti spune, un nou oarecare magazin din marea de magazine online. Partial aveti dreptate. Inca unul. Dar pentru noi, suna altfel: In sfarsit, suntem online! O noua experienta! O noua etapa! Deci, bine ati venit in magazinul nostru! Nu se vrea unul de lux, nu se vrea unul impersonal. Fara indoiala este unul colorat din punctul de vedere al sortimentului si al preturilor, speram unul atipic, prin care sa va placa sa va plimbati ochii si gandurile. Speram sa ne aduca impreuna pasiunea pentru shopping si respectul reciproc. Culori, senzatii, miresme, dorinte si aduceri aminte, toate le veti gasi aici: mici bucurii la preturi pe masura