Antet

DESPRE NOI

   

Explozie de forma, culoare, buna dispozitie. Comertul ca arta, comertul la brat cu respectul fata de client.    

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul comertului cu amanuntul si cu o echipa tanara si entuziasta, venim in intampinarea dorintelor dumneavoastra de confort si frumos .                                                   

Obiecte variate ca sortiment si pret, obiecte care sa va insenineze macar o clipa cerul vietii, cadouri perfecte pentru toate varstele, profesiile si gusturile.Obiecte ce va bucura sufletul si viata prin nuante,senzatii si bun gust.Obiecte ce va aduc  aproape amintirile,visele, trairile,iubirile, prieteniile, sperantele si asteptarile.                                                

Ne orientam catre decoratiuni, unele, cum sunt cele florale, putand fi personalizate in functie de eveniment sau de persoana . Veti avea facilitati in ceea ce priveste pretul produselor si al transportului acestora, in functie de valoarea comenzii. De asemenea, lucram cu una dintre cele mai serioase firme de curierat din tara, FAN COURIER.                                  

Plimbati-va privirile prin magazinul nostru, sigur ceva va va incanta. Pentru noi si atat este un castig. Aprecierea dumneavoastra.                                                                                                                                                     

Magazinul nostru nu se doreste a fi un magazin de lux, cu obiecte si preturi exclusiviste, prin care sa te plimbi, sa admiri, iar la urma sa spui cu regret: Ce pacat ca nu imi permit sa cumpar nimic! MICIBUCURII.RO este un magazin prin care te plimbi de curiozitate, esti acaparat de produsele aflate aici, iar la sfarsit iti spui: sa vedem, ce cumpar de aici.          

Deci, veniti sa experimentam shoppingul ca pasiune!           

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter
Informatii

Website detinut de Polul Nord Com S.R.L., CIF: RO5315840, Reg.Com: J05/731/1994