Antet

Informatii despre modalitati de comanda, livrare si plata


  

      

CUM CUMPAR?

 

1. Comanda se poate face direct de pe pagina produsului pe care doriti sa il achizitionati. 

a. Dupa ce v-ati hotarit ce anume doriti sa cumparati, selectati marimea dorita pe care o gasiti sub fotografia produsului, apoi apasati butonul “Cumpara” si produsul ales se va inregistra in cosul de cumparaturi. Apoi apasati butonul “Urmatorul pas”. Va trebui sa va autentificati cu email si parola daca sunteti deja inregistrati pe site-ul nostru, caz in care apasati butonul “Autentificare”. In caz contrar va trebui sa va inregistrati, completind casutele libere cu datele dvs., iar la final apasati butonul “Inregistrare cont”.

Astfel ati ajuns la pasul 3, si apasati butonul “Urmatorul pas”. Pe pagina care se va deschide trebuie sa selectati modul de plata (Ramburs sau Plata prin OP) si daca doriti puteti completa caseta “Mentiuni speciale” (de ex. – doresc ca produsul sa-mi fie livrat simbata etc.), dupa care apasati butonul “Finalizare comanda”. Va apare un mesaj care confirma inregistrarea comenzii dvs.

ATENTIE: Daca adresa unde doriti sa va fie livrat produsul, nu este acceasi cu cea cu care v-ati inregistrat pe site (domiciliu, sediu etc.), va rugam sa specificati in caseta “Mentiuni speciale” adresa de livrare dorita.

 

 b. Daca doriti sa continuati vizionarea produselor, si sa adaugati mai multe produse in cos, puteti face acest lucru fara probleme, produsul deja selectat se va mentine in cosul de cumparaturi pana cand  veti incheia sesiunea de shopping. Tot ce veti avea de facut in momentul in care doriti un nou produs, este sa apasati butonul “Continua cumparaturile"si produsul nou se va inregistra in cos. Dupa ce ati adaugat in cos toate produsele dorite, continuati aceeasi pasi de mai sus.


c. Doriti sa eliminati produsele din cos? Este la fel de simplu: in pagina cu cosul de cumparaturi apasati pe cercul rosu cu un x central, aflat in dreptul pretului produsului, si astfel ati eliminat produsul respectiv. 

2. Comanda instant

Deschideti pagina produsului pe care doriti sa il cumparati si sub fotografii veti gasi scris “Comanda instant”. Trebuie sa introduceti doar adresa dvs. de email si nr. de telefon, dupa care apasati butonul “Trimite comanda”. Va apare un mesaj care confirma inregistrarea comenzii dvs.

 

Asta e tot! Dupa ce ati finalizat comanda asteptati un email sau un telefon de la noi!

 

3. Pentru a ne trimite un mesaj

In cazul in care doriti sa ne trimiteti un mesaj pentru a obtine informatii despre produse, sau daca aveti nelamuriri referitor la o comanda efectuata etc. apasati butonul “Contactati-ne” din partea dreapta jos a monitorului dvs. Completati datele solicitate in casutele libere, scrieti mesajul dvs. si apoi apasati butonul “Trimite mesajul”

 

      

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter
Informatii

Website detinut de Polul Nord Com S.R.L., CIF: RO5315840, Reg.Com: J05/731/1994